2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Lezárt akta: nem volt jó ötlet

A hódmezővásárhelyi rendőrök befejezték a nyomozást egy 62 éves férfival szemben, aki nagy mennyiségben termesztett marihuánát.

  • Lezárt akta: nem volt jó ötlet

A nyomozók 2019 nyarán jutottak olyan információkhoz, miszerint a helybeli férfi a lakóhelyén egy ott kialakított rejtekhelyen marihuánát termeszt. A rendőrök a felderítői munka eredményeként szemlét tartottak a kérdéses ingatlanban. Az információk helytállónak bizonyultak mivel a házhoz tartozó pincerendszerben 69 kender növényt a termesztéséhez szükséges eszközöket, továbbá szabálytalan áramvételezést is felfedtek az egyenruhások.

A feltételezett elkövetőt a kapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Az eljárás vizsgálati szakaszában a rendőrök megállapították, hogy a növények egyrészét már korábban leszüretelték, így további negyven tő marihuána termesztése róható a férfi terhére. A szabálytalanul vételezett árammal, több mint 10 millió forint kárt okozott az áramszolgáltatónak.           

Az eljárás iratait a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a napokban megküldték vádemelési javaslattal, az ügyészség részére.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!