2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Kék hírek

Lesújtó hírt kaptunk: tragikusan fiatalon elhunyt a sportoló, szörnyű baleset történt

Lecsúszott egy szikláról és már nem tudtak segíteni rajta.

  • Lesújtó hírt kaptunk: tragikusan fiatalon elhunyt a sportoló, szörnyű baleset történt

22 éves korában életét vesztette az amerikai focista, Spencer Webb. Webb a Triangle Lake közelében halt meg az oregoni Lane megyében, az egyetemi kampusz közelében. A seriff nyilatkozata szerint a focista megcsúszott egy sziklán, lezuhant és beverte a fejét. A járókelők riasztották a hatóságokat, de a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség nem kezeli gyanúsként a történteket, szerintük baleset történt. A sportoló halálhírét csapata, az Oregon Ducks és a családja is megerősítette.

"A nap minden pillanatában tele volt élettel. Hiányozni fog a mosolyod és az energiád, Spencer. Szeretlek!" - írta edzője a Twitteren.

Webb halála Sacramentóban is megrázkódtatásokat okozott. „Ez mindenki számára nagy veszteség, egyszerűen hihetetlen” – mondta Terrance Leonard edző, Webb és családja barátja. „Spence olyan volt számomra, mint a fiam. Nagy energiával játszott. Olyan kedves gyerek volt. Nagyszerű személyiség volt.”

Webb családi hátterére nem lehet azt mondani, hogy biztonságot nyújtott. Egyik idősebb testvére próbálta felnevelni, de házról házra járt. Hol a nagynénje, hol a nagybátyja, hol a nagyszülei nevelték, végül a testvérének sikerült magához vennie, amikor középiskolás volt. Saját bevallása szerint is csak stabilitásra vágyott, amit a fociban talált meg.

„Gyorsabban nőttem fel, mint sok gyerek” – mondta Webb a The Bee-nek. „Életemben nem volt igazán anyám vagy apám. Úgy döntöttek, hogy más dolgokat csinálnak, így én és a bátyám (Cody Webb) egymásra voltunk utalva. Volt egy álmom, neki is volt egy álma és megfogadtuk, hogy megvalósítjuk.”

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!