2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 07:30

Kék hírek

Lekapcsolták a nagyecsedi drogkereskedőket

A szabolcsi nyomozók az elfogáskor fél kilónyi kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.

  • Lekapcsolták a nagyecsedi drogkereskedőket

A Mátészalkai Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Gy. 40 éves és K. T. 28 éves nagyecsedi lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi és a nő közösen árusítottak kábítószert a lakókörnyezetükben élő vevőik számára annak érdekében, hogy anyagi haszonra tegyenek szert. A férfi az általa nagyobb mennyiségben beszerzett amfetamin hatóanyagú kábítószert a nőhöz vitte, aki a vásárlók számára kisebb adagokba kimérte, és csomagolta. A tiltott szer értékesítéséből származó bevételen megosztoztak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Mátészalkai Rendőrkapitányság nyomozói 2022. október 4-én Nagyecseden intézkedés alá vonták R. Gy.-t. A rendőrök a férfi gépkocsijából 513,11 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le, amely az alkalmazott gyorsteszt alapján amfetamin hatóanyagot tartalmazó kábítószer.

A nyomozók a férfit és a nőt a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. R. Gy.-t őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, míg társa K. T. a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhe

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!