2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

„Látszott rajta, hogy nem boldog” - A bíróságon nézett szembe egymással G.w.M és exe

Annyira elmérgesedett a helyzet G.w.M, azaz Varga Márk és exe, Nagy Melanie között, hogy bírósághoz fordultak.

  • „Látszott rajta, hogy nem boldog” - A bíróságon nézett szembe egymással G.w.M és exe

A bíróságon nézett szembe egymással G.w.M és gyermekei édesanyja, Nagy Melanie. A Blikk azt írja, utóbbi azért fordult bírósághoz, mert a rapper szakításuk óta nem fizet elegendő gyerektartást, így az édesanyára hárul minden anyagi teher, egykori közös otthonuk hitelét is neki kell törlesztenie. G.w.M korábban arra panaszkodott, hogy Melanie túl magas gyerektartást kér, de a lap úgy tudja, szó sincs a rapper által emlegetett egy millió forintot meghaladó összegről.

Látszott rajta, hogy nem boldog- mondta a lapnak G.w.M-ről egy olvasó, akinek az egykori párhoz hasonlóan szintén szerda reggel volt jelenése a fővárosi bíróságon.

Elmondása szerint a tárgyalás közel három órán át tarthatott.

Nem tudom mi lehetett bent, de sem G.w.M sem a volt párja nem tűnt elégedettnek. Fél füllel annyit hallottam, hogy még folytatódik a per, mivel nem sikerült megállapodniuk- számolt be a történtekről az olvasó.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!