2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kék hírek

Közlekedési szabályszegés torkollott verekedésbe

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy közlekedési konfliktusból eredő dühét ököllel vezette le.

  • Közlekedési szabályszegés torkollott verekedésbe

A vád szerint a sértett 2022. június 23-án reggel 7 óra körül a furtai lakóhelyéről autóval tartott a berettyóújfalui munkahelyére. Miközben a 47-es számú főút irányába hajtott, a vele szemből érkező, a vádlott által vezetett személygépjármű áttért a sértett forgalmi sávjába, ezért a férfi lehúzódott az útról, majd megállt. Ezt észlelte a vádlott, aki szintén megállt a saját sávjában, kiszállt autójából és fenyegető kijelentéseket kiabálva átment az úton a sértetthez.

A két férfi szóváltásba került egymással, ennek során a vádlott több alkalommal ököllel megütötte a sértett arcát és mellkasát. A férfiak ezután dulakodni kezdtek, majd mindketten az út melletti árokba estek. A sértett védekezésként lelökte magáról az elkövetőt, kimászott az árokból, autóba ült és elhajtott a helyszínről.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság által lefolytatott nyomozás során megállapították, hogy a vádlott bántalmazása következtében a sértett az arcán, nyakán és mellkasán nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. Figyelemmel azonban a sérült testtájékokra és a bántalmazás módjára, a vádlott szándéka súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérülések okozására irányult.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség a vádlottal szemben súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon. Vádiratában indítványozta, hogy a járásbíróság tárgyalás lefolytatása nélkül, az ügyiratok alapján hozzon büntetővégzést, melyben a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség

Borítókép: illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!