2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Kitálalt a szakember a pszichiátriára került BB Éviről

A pszichológus nagyon szabadnak, közvetlennek ismerte meg Párkányi Évit.

  • Kitálalt a szakember a pszichiátriára került BB Éviről

Ma már nem engedné be Párkányi Évit a BigBrother házba a valóságshow pszichológusa. Végh József a Felfelé zuhanás című műsorban elmondta, amikor kiválogatták a szereplőket a műsorba, arra törekedtek, hogy egészséges személyiségűek legyenek.

Nagyon természetesen mutatta be magát, közvetlen volt, nyílt volt. Igazából nem játszmázott, őszintén, nyíltan beszélt– fogalmazott.

Végh József nagyon szabadnak, közvetlennek ismerte meg BB Évit.

Sok volt benne a szabad gyermek, a kreativitás, a humorérzék, a könnyedség– tette hozzá.

A szakember elmondása szerint ezekben a műsorokban azok tudnak érvényesülni, 

akik egészséges személyiségű emberek, és bátran merik vállalni önmagukat.

Ő bátran vállalta magát!– jelentette ki.

Végh József is csak jóval a műsor után látta Évin, hogy baj lehet. Egyszer még meg is látogatták őt.

„Azt nem állítom, hogy kiegyensúlyozott volt, és azt sem tudom, milyen életvezetést folytatott. Nem lehet tudni, mennyi alkoholt fogyasztott, egyéb szereket fogyasztott-e, vagy egyáltalán hogyan élte az életét. Nagy személyiségszerkezet változás következik be egy ilyen műsor után, ha valaki nincs hozzászokva ahhoz, hogy ilyen rivaldafényben fürdik” – mondta a pszichológus.

A műsorban elhangzott, azt lehetett olvasni, hogy BB Évi skizofréniában szenvedett, szenved, ez a szakember szerint a valóságshow-n kívül is kijött volna rajta.


Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!