2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Kikötözték és a tetőn hagyták szülei a kislányt, gyomorforgató, mivel indokolták tettüket

A gyermekről készült megrázó felvételek végül a hatóságokhoz is eljutottak.

  • Kikötözték és a tetőn hagyták szülei a kislányt, gyomorforgató, mivel indokolták tettüket

A hatóságok jelenleg is vizsgálják az esetet, melyben egy általános iskolás, elsős kislányt a saját anyja kikötözött és a tűző napon hagyott a tetőn. A hátra kötött kezű, valamint bokájánál is összekötözött gyermek szenvedését egy szomszéd vette videóra, a felvétel, illetve az abból kivágott pillanatképek pedig hamar felkerültek a netre és bejárták a világhálót. 

A Daily Star jelentése szerint a brutális eseménysorra június 2-án került sor az indiai Delhiben, a felelős pedig a kislány saját anyja volt, aki büntetésképp kötözte ki a gyermeket, miután az nem csinálta meg a házi feladatát.

A csöppség apja állítólag nem vett részt a kegyetlen büntetésben, sőt, nem is tudott róla, nem is tartózkodott otthon. Amikor a saját apjától megtudta, mi történt, leszidta az asszonyt. A nő azonban ennél súlyosabb büntetésre is számíthat, miután az eset a hatóságok tudomására jutott.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!