2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Kék hírek

Kificamította a bokáját, napok múlva belehalt a 27 éves férfi

Kutyasétáltatás közben ficamította ki a bokáját a 27 éves férfi.

  • Kificamította a bokáját, napok múlva belehalt a 27 éves férfi

Még ma is élhetne az a 27 éves férfi, aki kutyasétáltatás közben kificamította a bokáját, ha személyesen keresi fel a háziorvosát, nem csak telefonon hívta volna fel. A vérrögöt, amely végül megölte Callum Jonest, akkor fedezhették volna fel, ha látja egy orvos. 

A 27 éves férfi a walesi Loggerheads Country Parkban sétáltatta a kutyáját, amikor megcsúszott egy fahídon, és megsérült a bokája. Alig több mint két héttel később otthon összeesett, és a Countess of Chester Kórházban meghalt.

A férfi elment a kórházba a balesete után, ahol megállapították, hogy megzúzta a bokáját. Kapott egy rögzítő műanyag bokasínt és mankókkal kellett közlekednie. Nyolc nap múlva ellenőrzésre ment, ahol kiderült, megfeszültek az ínszalagjai.

Két nap múlva a dolgok rosszabbra fordultak: fájni kezdett a válla és a mellkasa és alig kapott levegőt. Ekkor azonban nem ment be a kórházba, hanem felhívta a háziorvosát. Két nap múlva otthonában összeesett, kórházba szállították, de az orvosok már hiába küzdöttek az életéért. 

A kórbonctani vizsgálat során kiderült, hogy Callum tüdőembóliában halt meg. Ez közvetlenül a bokasérülése által okozott mozdulatlanság következménye volt.

 Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!