2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 11:00

Kék hírek

Kiderült, mi késztette üldözésre a blahai lámát

Nyilvánosságra került a blahai lámaként elhíresült M. Dénes július 5-ei kihallgatásáról készült jegyzőkönyv egy részlete. A férfi azt állítja, viperával és gázsprével támadta meg őt egy másik férfi a 28-as villamosmegállójában.

  • Kiderült, mi késztette üldözésre a blahai lámát

Mint arról az Index korábban beszámolt, Lecsapott a blahai láma címmel posztoltak egy szürreális videót a Redditre még június közepén. A felvételen az látható, hogy egy kigombolt ingű, jóformán félmeztelen férfi egy körülbelül ötméteres léccel a kezében üldöz egy másikat, miközben azt kiabálja neki, hogy „állj meg, köcsög”.

Később az Index arról is beszámolt, hogy a rendőrségnek nem sokkal a történtek után sikerült elkapnia a feltételezett támadót. A nyomozók a 36 éves M. Dénest felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Az ügyvédje küldte el a jegyzőkönyvet

A férfi ügyvédje küldte el a 444.hu-nak a július 5-ei kihallgatás jegyzőkönyvének egy részletét. A nem mindennapi sztori rendőri megfogalmazásban is eléggé érdekesnek bizonyul.

A jegyzőkönyv szerint a férfi a 28-as villamosmegállójában várakozott, amikor viperával és gázspével megtámadta egy másik férfi. M. Dénes a kihallgatásán azt mondta, szerinte a támadója részeg volt vagy kábítószer befolyása alatt állt, mivel azt mondogatta neki, hogy menjen vele verekedni. Ekkor kezdett rendőrségért kiabálni, de senki sem segített neki, ezért, hogy a rendőrök megérkezéséig feltartóztassa, üldözni kezdte a támadóját.

 

Ezt követően a férfi bekanyarodott a Bezerédj utcába, ahova szintén követtem. Ebben az utcában a járdáról magamhoz vettem egy deszkát. Ezt követően érkeztünk a Kiss József utcába, ahol utolértem őt. Ott feltartóztattam és kérdeztem tőle, hogy miért bántalmazott engem és hogy ki ő

– idézi a férfit a jegyzőkönyv, aki hozzátette: nem volt szándékában, hogy a deszkával bántalmazza az üldözöttet, csak a feltartóztatás miatt lökdöste meg az őt megtámadót. Azonban a sarokba szorítás után a férfi kiszaladt a Rákóczi útra, ő pedig eldobta a deszkát és visszasétált a villamosmegállóba.

 

Ott tovább kiabáltam, hogy hívják a rendőrséget, majd ezt követően érkeztek a helyszínre a hatóságok

– mondta M. Dénes, aki szerint hat tanú is igazolni tudja a történteket. 

Index

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Korrupcióval gyanúsítják az ukrán mezőgazdasági minisztert

Korrupcióval gyanúsítják az ukrán mezőgazdasági minisztert

Az ukrán korrupcióellenes ügynökség gyanúsítottként kezeli Mikola Szolszkij mezőgazdasági minisztert egy olyan nyomozásban, amely állami földek illegális megszerzésével kapcsolatos, a vizsgálat mintegy 7 millió dollár értékű ügyben folyik – jelentette kedden az ukrán média.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

A napokban ismét kaphattak a magyar ügyfelek gyanús, látszólag a Telekom nevében írt e-mailt, amiben fiókjuk frissítésére kérik a felhasználókat. A szolgáltató szerint ezeknek a leveleknek semmiképpen sem szabad bedőlni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!