2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Kiderült, ki ölhette meg a csecsemőt, akinek a holttestét zacskóba tették és Miskolcra küldték

Korábban az újszülött anyját elengedték, de most kiderült: gyilkosság történhetett, és őrizetbe vették J. Grétát.

  • Kiderült, ki ölhette meg a csecsemőt, akinek a holttestét zacskóba tették és Miskolcra küldték

Az egész település felháborodott, miután hazaengedték azt a fiatal nőt, aki gyermeke testét a szülés után egy zacskóba csomagolta Múcsonyban, majd az apró test a közel 30 kilométerre lévő Lyukóbányára került. A döbbenetes esetről a Bors is írt: a hatóságokat a védőnő értesítette, a zsaruk pedig - bár az anyát, J. Grétát bevitték kihallgatni - közigazgatási eljárás keretében vizsgálták először az esetet, azaz ekkor úgy tűnt, hogy nem gyilkosság történt. Azonban a múcsonyiakat teljesen lesokkolták a történtek:

Ismertük ugyan Grétát, és mindig is sejtettük, hogy valami nem stimmel nála, hiába volt érettségije és szakmája is, az anyukájáék  segítették őt, és mindenkire tapadt, és szerette, ha vele foglalkoznak az emberek. De azt, hogy ilyet tenne, rémálmunkban sem gondoltuk. Ha az a pici esetleg halva is született, nem értjük, miért tette ezt vele- mondták akkor a Borsnak. Kiderült, hogy a környékbeliek nem is tudták, hogy gyermeket vár, rossz nyelvek szerint még hasleszorítót is viselt, hogy pár emberen és a védőnőn kívül senki ne szerezzen tudomást várandósságáról. Sőt, annyira el akarta hitetni mindenkivel, hogy nem várandós, hogy szülés előtt még egy testékszer behelyezésre is bejelentkezett, mintha mi sem történt volna. 

A Borsonline információi szerint a kihallgatás után az anyát, J. Grétát el is engedték, amin a helyiek mélységesen meg is döbbentek

Hallottuk, hogy hazaengedték, amin szinte mindenki megbotránkozott. Itt nem nagyon láttuk, lehet, hogy nem igazán akart mutatkozni, amit meg is értünk. Mi sem szerettünk volna vele közösködni, mert ugyebár korábban is furcsán viselkedett, de ezek után már nem tudtuk, mit is mondhatnánk neki- vélekedett az ismerős. 

Azonban a rendőrök kiderítették, hogy Gréta közel sem olyan ártatlan, mint amilyennek korábban tűnt.

- A Miskolci Rendőrkapitányság a beszerzett információk, és az elsődleges szakorvosi vizsgálatok alapján közigazgatási hatósági eljárást indított egy múcsonyi újszülött halálával kapcsolatban. Az elvégzett nyomozási cselekmények, és a beszerzett szakértői véleményeket követően a 29 éves anyát 2022. július 18-án a rendőrök előállították a főkapitányságra - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Grétát azóta először őrizetbe vették, ezután kezdeményezték letartóztatását is.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!