2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Kék hírek

Ki a kicsit nem becsüli...

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitánysága háromrendbeli lopás gyanúja miatt folytatott eljárást egy budapesti férfival szemben, aki a nyomozás adatai szerint 2022. március 18-án éjfél és fél 2 között betört egy újpesti pékségbe, ahonnan eltulajdonította a pénztárgép fiókját a benne lévő körülbelül 20 ezer forint váltópénzzel együtt, majd egy büfébe hatolt be, ahol egy játékgép felfeszítésével szerzett közel ugyanennyi aprópénzt.

  • Ki a kicsit nem becsüli...

A férfit az újpesti rendőrök azonosították, majd 2022. március 24-én a XIII. kerületben elfogták és előállították a IV. kerületi kapitányságra. R. Károlyt akkor kétrendbeli lopás vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A bűncselekmények elkövetését elismerte, és azokat ittasságával magyarázta.

Hetekkel később azonban csak tetézte a bajt, ugyanis 2022. május 11-én bejelentés érkezett, miszerint egy férfi egy IV. kerületi mélygarázsban beindította a tűzjelzőt. A kiérkező járőrök újfent R. Károlyt találták a helyszínen, akinél megtalálták az egyik lezáratlan autóból származó 250 forintnyi pénzérmét, más nevére kiállított bankkártyát, vezetői engedélyt, személyazonosító igazolványt és egyéb pontgyűjtő kártyákat. Utóbbiakat a rendőrök lefoglalták és visszaadták a jogos tulajdonosának.

A 41 éves férfit elfogták, előállították, majd az újabb lopás bűntettel is meggyanúsították, amelyet ittasságára fogva szintén elismert, ezt követően előterjesztést tettek a letartóztatás indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az R. Károly ellen kétrendbeli lopás vétség és egyrendbeli lopás bűntett gyanúja miatt folytatott eljárás iratait a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!