2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Két budapesti férfi ellopott egy autót, amit tőlük is elloptak

Két józsefvárosi férfi ellopott egy autót, ami el akartak adni egy embernek, aki azonban fizetés nélkül elhajtott vele.

  • Két budapesti férfi ellopott egy autót, amit tőlük is elloptak

A rendőrök Gyál külterületén találtak egy elhagyatott kocsit július 15-én. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a kocsi tulajdonosa zuglói, ezért értesítették a kerületi rendőröket.

Még aznap megtudták, hogy az autót egy garázsból lopták el, aminek a tulajdonosa két éve meghalt.

Az elhagyatott kocsi mellett találtak egy bőröndöt, amelyben papírok is voltak. egy idézés és vádirat is, így könnyen megtalálták a tolvajokat.

Július 16-án fogták el őket a Józsefvárosban. Előbb a 29 éves B. Richárdot, két órával később pedig B. Tamást. Mindkettejüket lopás miatt hallgatták ki a rendőrök és egyikük sem tett vallomást. A nyomozók úgy gondolják,

Azért lopták el az autót, hogy eladják az egyik barátjuknak, aki azonban fizetés nélkül meglépett vele.

A vevőt még keresik a rendőrök. Emellett elfogatóparancsot adtak ki Lakatos Georgina ellen, mert azt gyanítják, hogy neki is lehetett köze az autólopáshoz. Eközben a férfikat őrizetbe vették és javasolták a letartóztatásukat, amit a bíróság elrendelt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

A napokban ismét kaphattak a magyar ügyfelek gyanús, látszólag a Telekom nevében írt e-mailt, amiben fiókjuk frissítésére kérik a felhasználókat. A szolgáltató szerint ezeknek a leveleknek semmiképpen sem szabad bedőlni.
Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Halálos baleset történt szombaton az 5301-es úton Ágasegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére. A baon.hu úgy tudja, egy fiatal sofőr volt az áldozat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!