2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Kék hírek

Kerti törpével és vasvillával rongált

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki kerti törpével és vasvillával okozott kárt volt élettársa két cégének.

  • Kerti törpével és vasvillával rongált

Fotó: police.hu

A vádirat szerint az elkövető és a férfi több évtizeden át éltek élettársi kapcsolatban, amelyből közös gyermekeik is születtek. Az élettársi viszony azonban megromlott, a férfi új párkapcsolatot létesített, amit a nő nem tudott feldolgozni.

A férfi két olyan gazdasági társaság képviselője, amelyek tulajdonát képezi a személygépkocsi és a tehergépkocsi.

Az elkövető féltékenysége miatt 2021. június 15-én az Esztergomban leállított személygépkocsi motorházának tetejét egy kerti törpével megrongálta, a szélvédőjét betörte, ezzel összesen 506.224,- Ft. kárt okozott. A nő 2021. szeptember 10-én Esztergomban ismét megrongálta a személygépkocsit oly módon, hogy a gépkocsi első szélvédőjét  vasvillával betörte, a motorháztetőt és a kocsi bal oldalát megszúrta és összekarcolta, ezzel összesen 925.983,- Ft. kárt okozott. Az elkövető 2021. június 16-án Esztergomban a tehergépkocsi szélvédőjét és vezető oldali ablakát egy lapátnyéllel betörte, valamint letörte mindkét visszapillantó tükröt is, ezzel összesen 365.687,- Ft.

Az elkövető valamennyi kárt megtérítette a sértetti képviselő részére.

A vádiratban az ügyészség arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a nővel  szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki, továbbá a vasvillát, mint az elkövetés eszközét kobozza el.

 Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adtak ki Szergej Sojgu ellen

Háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adtak ki Szergej Sojgu ellen

A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) kedden elfogatóparancsot adott ki Szergej Sojgu, az orosz biztonsági tanács titkára, valamint Valerij Geraszimov, az orosz fegyveres erők vezérkari főnöke ellen az ukrajnai háború során 2022. október 10. és 2023. március 9. között elkövetett állítólagos háborús bűncselekmények miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!