2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kék hírek

Kegyetlen halált szánt anyjának a gyöngyösi gyújtogatós rém

Magára és rokkant édesanyjára gyújtotta a lakást egy férfi még 2020 augusztusában. A tettes végül kimenekült, az asszonyt viszont hagyta meghalni. Most a bíróság előtt kell felelnie tettéért.

  • Kegyetlen halált szánt anyjának a gyöngyösi gyújtogatós rém

H. E. 2015 óta élt együtt nyugdíjas édesanyjával, a sértettel Gyöngyösön egy négyemeletes társasházban. A férfinek nem volt munkahelye, édesanyja nyugdíjából és testvérétől kapott anyagi támogatásból éltek. Az idős asszony 2018-ban és 2019-ben is műtéten esett át, életkora és betegségei miatt csak járókerettel tudott mozogni a lakáson belül, onnan egyedül nem tudott kimenni. 

Ápolását fia látta el, emiatt viszonyuk időnként feszült volt, gyakran vitatkoztak, de egyben nagyon ragaszkodtak is egymáshoz.

Berúgott és gyufát ragadott

H. E. alkoholos állapotban, 2020 augusztusában öngyilkossági szándékkal meggyújtotta a szobájában lévő függönyt. A tűz átterjedt az ágyneműre, ágyszerkezetre, majd a könyvespolc és a ruhásszekrény is meggyulladt. Leszakadt az álmennyezet, átégett a padlóburkolat, elégtek az ajtó- és ablakkeretek.A felszabadult égéstermék átterjedt az édesanyja által lakott szobára és fürdőszobára is.Az idős nő a tűz keletkezésekor átment fia szobájába, ahol másodfokú égési sérüléseket szenvedett, ezért kimenekült a fürdőszobába, azonban ott beesett a zuhanyfülkébe. Onnan nem tudott felkelni és segítséget sem tudott kérni.

Borzalmas kínok közt halt meg az idős asszony

A nő olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.H. E. a tűz meggyújtását követőn felhagyott az öngyilkossági szándékával, és magatehetetlen anyja nélkül elhagyta az égő lakást és a lépcsőházban leült.Senkit nem értesített a tűzről, nem kért segítséget az édesanyja kimentéséhez, és nem mondta meg a kiérkező rendőröknek sem azt, hogy hol van a nő a lakáson belül, hanem belenyugodott abba, hogy az édesanyja meg is halhat. A kisszoba ablakain kilépő lángok függőleges irányban felfelé haladta a társasház homlokzatán. A házban legalább 15 személy tartózkodott otthon ebben az időben. A füst a lépcsőházban is áramlott ezért a lakásokból kimenekülő személyek ki voltak téve a füstmérgezés veszélyének. Az anyagyilkos férfi szerdán áll bíróság elé.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!