2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Európai Híradó 04:00

Kék hírek

Kámforrá vált a magyar ápolónő kegyetlen gyilkosa – Már több országban is keresik a tettest

Országokon átívelő nyomozást folytatnak a Németországban meggyilkolt magyar ápolónő, B. Diána ügyében. Gyilkosa után ugyanis már három országban is kutakodnak.

  • Kámforrá vált a magyar ápolónő kegyetlen gyilkosa – Már több országban is keresik a tettest

Már közel másfél éve keresik erejüket megfeszítve a német hatóságok azt az embert, aki kegyetlenül kivégezte a Németországban élő magyar ápolónőt, B. Diánát. Mint arról a Bors is írt, az asszony már jó ideje kint dolgozott, és éppen kaiserslauterni új munkahelyére utazott, azonban munkába már sosem állt, holttestét ugyanis érkezése után nem sokkal egy utca végén találták meg decemberben.

Hamarosan kiderült, hogy Diánát meggyilkolták, a feltételezett elkövetőről pedig ugyan előkerült egy felvételt, amint az asszony lepedőbe csavart holttestét tolja egy kocsin, de a rejtélyes tettest azóta sem találják.

A rendőrség azonban azóta is nyomoz az ügyben, a szálak korábban a helyi amerikai közösséghez és Magyarországra is vezettek, az elmúlt hetekben pedig új nyomra bukkantak: előkerült egy holland asszony, aki azt állította, hogy az ő mobiltelefonját is elkérte Diána a vonatállomáson, ahol zaklatott állapotban hívott fel valakit. Eddig viszont még nem hallgatták ki a titokzatos hollandot, a nyomozás így viszont már Hollandiára is átterjedt:

Egyelőre még nem világos, hogy pontosan mikor zajlik a kihallgatása– jelezte a Bernhard Erfort, a német rendőrség szóvivője, aki azonban elárulta, hogy a nyomozás most már a legmagasabb szinteken folyik Hollandiában is. A zsaruk egyébként egy külön nyomozócsoportot is létrehoztak a gyilkosság miatt, mi több, az országos televízióban is készítettek egy műsort az ügyről.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!