2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napindító 04:00

Kék hírek

Kábítószer hatása alatt állt, amikor súlyosan bántalmazta a nőt

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt folyamatban lévő ügyben vádat emelt azzal a fogva tartásban lévő szlovák férfival szemben, aki 2021 májusában, Esztergomban olyan súlyosan bántalmazott egy szlovák nőt, hogy a nő belehalt a sérüléseibe.

  •  Kábítószer hatása alatt állt, amikor súlyosan bántalmazta a nőt

A vádirati tényállás lényege szerint a vádlott és a sértett 2021. év májusában a szlovákiai Párkányból Esztergomba ment, majd együtt járták a város utcáit. A kábítószer hatása alatt álló vádlott ismeretlen okból előbb veszekedést provokált a sértettel, majd a lényegesen gyengébb fizikumú sértettet az előzetes szóváltást követően bántalmazta, megragadta a nyakát, több alkalommal az arcán, a fején, valamint a felsőtestén megütötte, mellkasát megtaposta úgy, hogy a sértett a bántalmazások következtében néhány percen belül elhalálozott.

Ezt követően a vádlott a sértettet a közelben található vízelvezető árokhoz vitte, testét az árokba gurította, majd elfogásáig Esztergom város területén bujkált.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a férfival szemben a Tatabányai Törvényszékre és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék életfogytig tartó fegyházbüntetést, valamint közügyektől eltiltást szabjon ki vele szemben, továbbá utasítsa ki őt Magyarország területéről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!