2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Jó hírek: reagált az ébresztésre a Jókai utcai épületomlásban megsérült balerina

Biztató hírek érkeztek az épületomlásban megsérült táncoslányról.

  • Jó hírek: reagált az ébresztésre a Jókai utcai épületomlásban megsérült balerina

Június 27-én a délelőtti órákban hatalmas robajjal omlott le egy átalakítás alatt álló ház homlokzateleme Budapesten, a Jókai utcában. A romokat látva szinte hihetetlen, de senki sem vesztette életét a balesetben, ám egy fiatal lány súlyos koponya- és gerincsérülést szenvedett. Nikolett – aki épp barátjával sétált az utcán – az Operettszínház táncosa. A Bors megtudta: Niki állapota bizalomra adhat okot: egyszer már felébresztették, akkor jól reagált orvosai szavára, ám a szakemberek úgy döntöttek, egy ideig még érdemesebb altatásban tartani a táncoslányt, hogy kíméljék a szervezetét.

Niki állapotával és jövőjével kapcsolatban további információk is a Bors birtokába jutottak. Ezekről a pénteki lapszámban olvashatnak. Keressék az újságosoknál!

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ilyen megtorlásra számíthat Irán Izraeltől + videó

Ilyen megtorlásra számíthat Irán Izraeltől + videó

Irán több száz drónt és ballisztikus rakétát indított Izrael felé tegnap este. Ezeket légvédelmi rendszerek és vadászgépek segítségével semlegesítették. A támadás a Híradóban kapcsoltuk az Eurázsia Központ és a Migrációkutató Intézet vezető kutatóját, Tárik Meszárt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!