2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Kék hírek

„Ízirájder, öcsém” - csak ez most nem vicces

Néhány nappal ezelőtt a Magyar Közút csornai mérnökségének ügyelete a forgalomfigyelő kamerákon keresztül észlelte, hogy az M85-ösről egy robogós hajtott fel az M1-esre Hegyeshalom irányába. A rendőrségett azonnal értesítették.

  • „Ízirájder, öcsém” - csak ez most nem vicces

A robogós szinte végig a leállósávon haladt vagy autóöblökben. Kicsit elfáradt menet közben, egy idő után megállt, tornázott, nyújtózkodott, majd ment tovább.

A csomópontoknál is nyugodtan ment egyenesen, de volt, hogy egy kamion majdnem elcsapta. Végül az M1-en rájött a szükség, ezért megállt, de pont akkor utolérték a rendőrök is, akik lekísérték a pályáról a leállósávon keresztül.

Talán nem is kell nagyon magyarázni, hogy mennyire balesetveszélyes manővereket hajtott végre az idős férfi. A segédmotoros kerékpár – bár motoros járműnek minősül – mégsem közlekedhet autópályán és autóúton sem. Továbbá a leállósávot csak műszaki hiba esetén lehet használni, azon folyamatosan haladni tilos! Illetve a férfi záróvonalakon, forgalomtól elzárt területeken is végigment.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Nemzet: Még szurkolás közben is hazudozik Magyar Péter

Magyar Nemzet: Még szurkolás közben is hazudozik Magyar Péter

A Tisza Párt alelnöke most a szurkolók körében fotóztatja magát, azt mutatva, hogy ő nem a VIP-páholyok világában érzi jól magát. A valóság azonban az, hogy Magyar korábbi életét VIP-páholyokban és az annál is drágább skyboxokban töltötte.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vádat emeltek egy volt nyomozó ellen fegyveres bankrablás miatt

Vádat emeltek egy volt nyomozó ellen fegyveres bankrablás miatt

A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség részben fegyveresen, jelentős értékre elkövetett rablás, hivatali visszaélés és személyi szabadság megsértésének bűntettével vádol egy egykori nyomozót, aki három bankot rabolt ki - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség kedden az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!