2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kék hírek

Holtan találtak rá az otthonából eltűnt kétéves kisfiúra

A kétéves csöppség valahogy kinyitotta a zárt bejárati ajtót, és mezítláb és pizsamába útnak indult.

  • Holtan találtak rá az otthonából eltűnt kétéves kisfiúra

Ares Muse vasárnap éjszaka tűnt el oklahomai otthonából, a csöppség holttestét egy nappal később 8 kilométerre a családi háztól találták meg. A kétéves csöppségnek vasárnap igazán nyugtalan éjszakája volt, Ares hajnali egy óra körül szülei ágyába mászott, de mire reggel felébredtek a kicsi eltűnt. 

A kétéves csöppség valahogy kinyitotta a zárt bejárati ajtót, és mezítláb és pizsamába útnak indult. A rémült szülők, amikor felébredtek egyből keresni kezdték Arest, de sehol nem találták, ekkor értesítették a rendőrséget, és végig abban, reménykedtek, hogy a kicsi épségben haza fog érni. 

Ares mindig mosolygott, és nagyon szerette a szüleit és testvéreit. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez megtörtént 

- írta a gyászoló nagynéni.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!