2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Kék hírek

Holtan találták a 7 hónapos csecsemőt és édesanyját

Felfoghatatlan tragédia ragadta el a fiatal édesanyát és pici gyermekét. A történtekre azóta sem találnak magyarázatot. Családja és barátai szíve összetört.

  • Holtan találták a 7 hónapos csecsemőt és édesanyját

Egy kisváros lakosai sokkot kaptak, miután váratlanul egy szörnyű tragédia történt. Egy kisgyermekes édesanya barátai kérték a rendőrök segítségét, miután napok óta nem tudtak kapcsolatba lépni a 35 éves Kate Donohoe-val.

A hatóság emberei betörtek a házba, ahol sajnálatos módon holtan találták a fiatal édesanyát és a mindössze 7 hónapos Vincentet. Úgy tudni, egy üzenetet találtak a két holttest mellett, ami magyarázatot adott a szörnyűségre. Egy biztos, a rendőrség nem indított nyomozást, és nem kezdett gyanúsított felkutatásába – tudta meg a külföldi sajtó.

„A boncolás eredménye fogja meghatározni anya és fia halálának az okát” - közölte a rendőrség szóvivője.

A helyiek kedves asszonyként ismerték meg Kate Donohoe-t, aki rendszeresen önkéntesként dolgozott a helyi kutyamenhelynél.

„Mély szomorúsággal értesültünk Kate és fia elvesztéséről. Kate önkéntesként szolgált minden olyan kutyát, akinek segítségre volt szüksége Írország szerte. Gyakran ápolta a rászoruló kutyákat, és segített nekünk abban is, hogy otthont találjunk a nekik. Gondolataink és imáink a családjával, a barátaival és azokkal vannak, akiket megérintett a halála” – nyilatkozta a clonee-i állatmentő szervezet szóvivője.

Azt egyelőre nem közölték, miért vetett véget az életének a nő gyermekével együtt. 

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!