2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

Hiába várja haza a kisfia: autóbalesetben életét vesztette a fiatal édesanya

Azonnal életét vesztette a 24 éves édesanya.

  • Hiába várja haza a kisfia: autóbalesetben életét vesztette a fiatal édesanya

Szörnyű tragédia rázta meg a Hunt családot. A 24 éves Shannon egy autóbalesetben életét vesztette. Az Audi, amelyben utas volt, egy fának csapódott. Shannon életét nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt. Három barátját kórházba kellett szállítani, ők is súlyosan megsérültek.

Shannont a testvérének kellett azonosítani. Halála kapcsán vizsgálat indult, a halottkém szerint nem biztos, hogy a fiatal anyuka be volt kötve.

"Shannon halála még mindig nagyon friss és fájdalmas számunkra. Hihetetlen, hogy meghalt, és dúl bennünk a harag, hogy kiderüljön, ki felelős a korai haláláért. Megbocsájthatatlan, hogy egy ilyen fiatal és értékes élet odalegyen egy autóbalesetben, ami odafigyeléssel elkerülhető lett volna. Shannon nem csak egy statisztikai adat volt. Tele volt élettel, ragyogó, pezsgő jellemmel és megfontolt, bölcs lélekkel. Hiányzik a gyönyörű mosolya és a gyönyörű nevetése" - mondta a család egyik tagja. 

Shannon 2006-ban elvesztette az édesapját, édesanyja pedig 5 évvel ezelőtt halt meg. Az út szélére, ahol a kisgyermekes édesanya meghalt, virágokat helyeztek a barátok és a családtagok. Az egyik búcsúüzenet így hangzik: "Nyugodj békében Shan. Legyél anyukáddal és apukáddal. Nézz majd le a családra".

A barátai a közösségi oldalakon búcsúztak el tőle: "Nyugodjon békében Shannon. A mennyország egy gyönyörű angyalt szerzett. Nagyon hiányozni fogsz kislány."

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!