2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Kék hírek

Helyi és megyei elöljárókra borított a szélvihar egy tetőt Szilágy megyében, az alprefektus meghalt

Helyi és megyei elöljárókra borított kedd délután a szélvihar egy tetőt a Szilágy megyei Bagolyfaluban (Hurez), a balesetben Virgil Turcas alprefektus meghalt – jelentette az Agerpres hírügynökség.

  •  Helyi és megyei elöljárókra borított a szélvihar egy tetőt Szilágy megyében, az alprefektus meghalt

A Salajulliber.ro helyi hírportál szerint több polgármester és megyei vezető részt vett azon a keddi tanácskozáson, amelyet a Szilágy megyei önkormányzat hulladékgazdálkodással foglalkozó egyesülete, az ADI Ecodes szervezett Bagolyfaluban.

A portálnak az egyesület elnöke mondta el, hogy a tanácskozás résztvevői egy helyi panzió oldalairól nyitott, cseréptetővel fedett pavilonjában ültek le ebédelni, amikor hirtelen szélvihar támadt. A tető nem bírta ki a széllökéseket, és a hivatalosságokra borult. A baleset következtében hárman könnyebben, egy személy pedig súlyosan megsebesült.

A portál beszámolója szerint az alprefektus egy gerenda alá került, amit a többiek azonnal leemeltek róla, de eszméletét vesztette, és az életét a helyszínre küldött helikopteres mentő egységnek sem sikerült megmentenie.

A balesetben könnyebb sérülést szenvedett Végh Sándor korábbi prefektus, majd alprefektus, egy polgármester, és a szervező egyesület egyik alkalmazottja is. A baleset körülményeit az ügyészség vizsgálja.

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!