2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kék hírek

Hatéves fia után ugrott a folyóba az anya, mindketten megfulladtak

Borzalmas tragédiába torkollott a családi vakáció. Egyszerre vesztette életét anya és fia.

  • Hatéves fia után ugrott a folyóba az anya, mindketten megfulladtak

Ami egy vidám családi kirándulásnak indult volna, tragédiába torkollott. A hattagú DeChhat család a Merrimack folyóban lévő Szarvas Sziget közelében horgászott és úszott. A napjuk még kellemesen telt, de aztán minden villámcsapás szerűen romlott meg. A család 6 éves fia, Mas a folyó partján játszott, amikor a botja beleesett a vízbe. Utána nyúlt, de bele esett a folyóba, majd egy erős áramlás elsodorta.

A 29 éves Boua DeChhat gondolkodás nélkül a fia után ugrott, annak ellenére, hogy nem tudott úszni. Mas 7 éves húga is a folyóba ugrott segíteni. Csakhogy tragikus módon őket is elragadta az áramlás. A családfő épp a kocsiból vett ki valamit, amikor mindez megtörtént. Visszatérve szembesült a tragédiával, mire maga is a vízbe ugrott. Nehezen sikerült megküzdenie az árral, így nem tudta elérni feleségét és gyermekeit. Visszaúszott a partra, amikor egy csónakos felfigyelt az eseményekre.

A kislányt sikerült kimentenie, de az anya nehezen tudott beszállni a csónakba, végül pedig a víz alá került. Később a hivatásos életmentők megtalálták a nőtt a vízben, de addigra már ne élt. A kislányt és édesapját kórházba szállították. Két nappal később egy kajakos találta meg a fiú holttestét a folyóban.

- Nagy szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy a fiatal fiú holttestét megtalálták – áll az Amesbury-i rendőrség közleményében.

- Az ég segítsen, ha beleesel a folyóba. A sodrás egy szempillantás alatt elragadhat. Olyan gyorsan történik és nem számítasz rá. Ez egy tragédia. Hat éves gyerek és az anya. Az ember sosem gondolná, hogy ilyesmi megtörténhet – árulta el Richard Nagle az egyik helyi lakos a Crime Online-nak.

A család megsegítésére GoFundMe adománygyűjtést kezdtek.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Véget ért a kampány, lezajlottak a választások. Az elemzők kielemezték az elemezni valót, szóval lassan beköszönt az úgynevezett uborkaszezon. A Célpontban most felidézzük a kampányidőszak legmeghökkentőbb, legfelháborítóbb, vagy éppen legviccesebb pillanatait.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!