2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Hatéves fia holttestével a csomagtartóban kocsikázott egy nő

A nevelőcsaládja és az édesapja is el akarta venni a gyereket az anyjától. Tiltakozásuk ellenére visszakaphatta a felügyeleti jogot a nő. Ami ezután történt, abból már nincs visszaút.

  • Hatéves fia holttestével a csomagtartóban kocsikázott egy nő

Hátborzongató részletek derültek ki a 6 éves Eli Hart halálával kapcsolatban. A fiú édesanyja, Julissa Thaler állítólag halott fiával a csomagtartóban autózott Minnesotában.

A nő viselkedése vált gyanússá a rendőrök számára. Alig néhány napra volt csak szüksége a helyi hatóságnak, hogy fényt derítsenek a megrázó esetre. Mint kiderült, az anya épp akkor nyerte vissza fia teljes felügyeleti jogát egy viharos év után. Korábban Eli nevelőszülőknél élt, mivel anyja nem volt képes gondoskodni róla. Abban az egy évben, amikor nem volt az asszony mellett, a fiú végre megismerhette az apját.

– A kötődésük a kezdetektől fogva erős volt. Eli beleszeretett az apjába, és imádott vele időt tölteni – árulta el a The Sunnak a nevelőanya, Nikita Kronberg.

Az édesapa és a nevelőszülők egyaránt megpróbálták megakadályozni, hogy a kisfiú visszakerüljön az anyjához. Úgy vélték: veszélyt jelent számára. Sajnos igazuk lett. A tiltakozás ellenére a nő május 10-én visszakapta a teljes felügyeleti jogot, kevesebb mint két héttel később pedig Eli meghalt. Azt egyelőre még nem tudják, miért végzett gyermekével az anya. A nevelőszülők adománygyűjtést indítottak, hogy pénzt szerezzenek a hatéves fiú temetésére. 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!