2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Hátborzongató felvétel került elő egy kísértetjárata hotelből

Halálra rémült a vendég, amikor démoni hangokat kezdett el hallani Anglia egyik kísértetjárta szállodájában.

  • Hátborzongató felvétel került elő egy kísértetjárata hotelből

A szellemek létezése mai napi egy hatalmas kérdőjel a legtöbb ember számára, viszont egyre több és több felvétel lát napvilágon, amin különböző horrorfilmbe illő természetfeletti jeleneteket kapnak lencsevégre.

Az 52 éves Kerry Butter egy Elton John koncert miatt utazott Liverpoolba, ahol Anglia egyik kísértetjárta hotelében szállt meg. A szállodában állítólag kézlenyomatok, éjszakai zajok és a vendégek által észlelt szellemek szinte általános jelenségnek számítanak. Testvére foglalta le neki a szobát, amíg ő a koncertet élvezte.

Három hátborzongató videót is rögzített a liverpooli Adelphi Hotel harmadik emeletén, ami szerinte azt bizonyítja, hogy a szálloda kísértetjárta. 

Az egyik videón egy démoni hang hallható motyogni egy másik nyelven, egy másik videóban pedig egy ijesztő hang hallható, amely azt mondja:„Ez az én helyem, ne nézz!”

A videó ITT tekinthető meg. 

"Az évek során sokszor szálltam meg az Adelphiben, de soha nem láttam vagy hallottam semmit. Életemben nem láttam szellemet. Olvastam olyan történeteket, hogy a szállodában kísértet jár, de mindig azt hittem, hogy csak történetek.” -mesélte a férfi a DailyRecordnak.

Az Adelphi Hotel Liverpool egyik legikonikusabb szállodája, vendégei között megtalálható  például Winston Churchill volt miniszterelnök is. A szálloda most a Britannia Hotels része, ami 2695 „szörnyű” értékelést kapott a TripAdvisor weboldalán.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!