2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Kék hírek

Hatalmasat esett a rolleres, ráadásul közvetlenül egy autó előtt a Nagykörúton

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette. Nagykörúton, ahogy egy elektromos rollerrel közlekedő férfi elesik. A helyzet különösen veszélyes volt, mert közvetlenük a felvételen látható szürke autó előtt történt az esés. Óriási szerencse, hogy az autó sofőrje jól reagált és sikeresen meg tudott állni.

  • Hatalmasat esett a rolleres, ráadásul közvetlenül egy autó előtt a Nagykörúton

“Elektromos rolleres, kacsázva a sorok között nem tudott megállni egy fékező autó mögött, ezért elesett a Corvin-negyednél, a körúton.” – írta meg a bpiautósok olvasója.

Sajnos nagyon arra megy a világ, hogy ezen eszközök használatát a forgalomban engedélyezik, amit egyáltalán nem tartunk helyesnek a roller fizikai adottságai miatt.

Egy baleseti ambulancián dolgozó, neve elhallgatását kérő forrásunk arról tájékoztatott minket, hogy elképesztően gyakoriak a rollerbalesetekkel összefüggő, nyílt töréses sérüléssel járó esetszámok.

El lehet ezen gondolkodni a használóknak és a döntéshozóknak is!

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!