2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kék hírek

Hatalmas robbanás rázta meg az irodát: 7 ember meghalt, 46 megsebesült

Egy ügyvédi irodában történt robbanás.

  • Hatalmas robbanás rázta meg az irodát: 7 ember meghalt, 46 megsebesült

Robbanás rázta meg az egyik irodaházat a dél-koreai Daegu kerületi bíróság mellett. A keletkezett tűzben 7 ember életét vesztette, 46-an pedig megsérültek. A hatóság azonnal az utcára terelte az embereket. A szemtanúk szerint az irodaház második emeletén történt robbanás.

Az esethez 160 tűzoltó érkezett, akik megfeszített erőkkel harcoltak a lángokkal. A rendőrség vizsgálja az ügyet, egyelőre nem tudni, hogy bomba robbant, gyújtogatás volt, vagy elektronikus gondok okozták a robbanást és a tüzet.

A biztonsági miniszter a tűzzel kapcsolatos vészhelyzeti intézkedési parancsot adott ki az esetet közvetlenül követően. Ez hivatalosan kötelezi a hatóságokat, hogy támogassák az elhunytak vagy sérültek családját, és folytassák a sebesültek ellátására és az eltűnt személyek felkutatására irányuló erőfeszítéseket.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön belföldi vagy külföldi nyaralást tervez ezen a nyáron?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!