2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Honvéd retró 2. 03:00

Kék hírek

Halálra verte élettársának anyját egy férfi Tatabányán

Minősített emberölés miatt vádat emelt a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki egy tatabányai családi házban megölte élettársának az anyját tavaly.

  • Halálra verte élettársának anyját egy férfi Tatabányán

A férfi és élettársa anyja rossz viszonyban voltak egymással. Egy fedél alatt laktak egy tatabányai családi házban.

2021. JÚNIUS 25-ÉN DÉLUTÁN ÖSSZEVESZTEK EGY PORZSÁKON.

A vitának az idős asszony azzal vetett véget, hogy elindult az emeletről lefelé a lépcsőn. A férfi utána ment és meglökte. Az asszony a földre zuhant, sérülései miatt magatehetetlenül feküdt a padlón.

ETTŐL A FÉRFI RENDKÍVÜLI HARAGRA GERJEDT, TÖBBSZÖR MEGRÚGTA AZ ASSZONYT, RÁTÉRDELT A HÁTÁRA, A FELSŐ TESTÉT HÁTRAFESZÍTETTE, A FEJÉT PEDIG A JÁRÓLAPBA ÜTÖTTE.

AZ ÁLDOZAT OLYAN SÚLYOSAN MEGSÉRÜLT, HOGY A HELYSZÍNEN MEGHALT.

A férfival szemben védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés miatt nyújtottak be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre. A főügyészség ügyészei indítványozták, hogy a bíróság a férfival szemben fegyházbüntetést szabjon ki azzal, hogy feltételes szabadságra sem bocsátható és a közügyektől is tiltsa el.

Fotó: Pixabay

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!