2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Kék hírek

Halálra rémült az édesanya, hat méter mély aknába esett 18 hónapos fia

Az anyuka egy percig sem késlekedett, azonnal a baba után ugrott.

  • Halálra rémült az édesanya, hat méter mély aknába esett 18 hónapos fia

Megdöbbentő balesetet rögzített egy kenti ház falára rögzített térfigyelő kamera. Egy 23 éves brit édesanya kézen fogva sétált 18 hónapos kisfiával. Ám a kis Theo egy váratlan pillanatban kiszakította a kezét az anyukájáéból, majd visszaszaladt. Arra azonban minden bizonnyal egyikük sem számított, hogy az az aknafedél, amire futás közben a baba rálépett, megbillen, a gyermek pedig belezuhant a 6 méter mély járatba.

Amy Blyth felsikoltott, majd lekapta az ingatag fedőlemezt és azonnal kisfia után ugrott, miközben a szennyvíz ömlött rájuk. Elsőként kiemelte a fiút, majd kimászott az aknából.

 

 

– Ez volt életem messze legijesztőbb, legtraumatikusabb napja. Soha nem gondoltam volna, hogy egy csatornafedelet fogok feltépni, hogy megpróbáljam megmenteni szegény kisbabámat. Biztosan meghalt volna, ha nem cselekszem –  árulta el Amy, aki azt is bevallotta: első pillanatban azt hitte, mindennek vége, elveszítette a kisfiát, akit a baleset után kórházba szállítottak, ahol enyhe agyrázkódás miatt kezelték.

A hatóságok ígéretet tettek arra, hogy kiderítik, miért maradhatott nyitva a csatornafedél.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!