2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Kék hírek

„Ha nem lehet az enyém, akkor ne legyen senkié sem”

Mondta a férfi, majd felgyújtotta a házat, ahol korábban élt.

  •   „Ha nem lehet az enyém, akkor ne legyen senkié sem”

Egy Császár külterületén lévő hétvégi házat bérelt évekig P. F. A férfi bérlőként lakott az épületben, aminek tulajdonjogával kapcsolatban régóta perben állt a tulajdonossal. A bérlőt felszólították, hogy hagyja el az ingatlant, amit ő meg is tett. Sértettségében azonban még aznap éjszaka visszatért a házhoz. Az ott lévő ruhákat és könyveket összegyűjtötte, leöntötte higítóval, majd meggyújtotta. Ezután távozott a helyszínről.

A kiérkező tűzoltók megfékezték a lángokat és megállapították, hogy szándékos gyújtogatás történt. A járőrök még aznap elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, akit rongálás bűntett elkövetése miatt hallgattak ki gyanúsítottként. 

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!