2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Gyorsulási verseny miatt halhatott meg a két 18 éves fiatal Csepelen

Egy másik autóval versenyezhetett az a Mazda, amelyik szombat éjjel egy autóbusszal ütközött össze Csepelen.

  • Gyorsulási verseny miatt halhatott meg a két 18 éves fiatal Csepelen

Szombat éjjel egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött össze egy személyautó a csepeli Szent István úton. A balesetben az autó teljesen összeroncsolódott, sofőrje, és utasa, két 18 éves fiatal is életét vesztette.

Már az első hírek is arról szóltak, hogy az autó vélhetően nagyobb sebességgel közlekedett, egy kanyarban pedig átsodródott a szembejövő sávba, ott történt az ütközés. A buszon utazó mindkét ember könnyebben sérült.

Az interneten már többen állítják, hogy gyorsulási verseny történhetett, egy férfi azonban, aki állítása szerint közvetetten ismerte is a két 18 éves fiatal áldozatot, elég részletes leírást adott a szombat éjjel történtekről. 

„Mint utóbb kiderült, közvetve ismertem a két áldozatot, éjszakai gyorsulgatás volt, amúgy is keskeny és kanyargós a Szent István út, azon a részen előzni úgy, hogy jön egy busz... Nyilván ők volt a hibásak, de két fiatal srácról van szó. A másik kocsi továbbment a baleset után, nem véletlenül nem tudott már visszasorolni a saját sávjába a két srác, érintőlegesen azért beszélhetünk cserbenhagyásról is” – írta a férfi, aki a szirénázást hallotta meg, így magát a helyszínt is látta még szombat éjjel közvetlenül a baleset után.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az esetet.

 

Ripost

Kép: MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!