2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Kék hírek

Gyermekét megkéselő anya letartóztatását indítványozza az ügyészség

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt letartóztatását indítványozza annak a nőnek, aki szeptember 13-án hajnalban késsel támadt ágyban alvó gyermekére.

  • Gyermekét megkéselő anya letartóztatását indítványozza az ügyészség

A rendelkezésre álló adatok szerint az ügy gyanúsítottja egy Solt környéki községben élt a gyermekével. 2022. szeptember 13-án hajnali 4 órakor lakóházuk szobájában egy 19 cm pengehosszúságú késsel az ágyban alvó gyermekére támadt és a fején, valamint a karján több helyen megszúrta. A cselekménye folytatásában a lakásban tartózkodó barátja és a nő édesapja akadályozta meg. A kislány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a nőt elfogták, őrizetbe vették és emberölés bűntettének kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyészség szerint a gyanúsított előzetes letartóztatása azért indokolt, mert a bűncselekmény súlyossága, büntetéssel fenyegetettségének mértéke miatt tartani kell attól, hogy a hatóságok elől elszökne, elrejtőzne. A gyanúsított további nyomozási cselekményeken történő részvétele kizárólag előzetes letartóztatása elrendelésével biztosítható megnyugtatóan. Ezen kívül megalapozottan feltehető az is, hogy szabadlábra kerülése esetén újabb bűncselekményt követne el.

Az elkövetés körülményeire figyelemmel az ügyészség indítványozta a nő IMEI-ben történő megfigyelését. A gyanúsított büntethetőségének orvosszakértői vizsgálata a nyomozás további feladatát képezi.

Bács-Kiskun Megyei Főügyészség

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!