2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kék hírek

Gázt adott

Megpróbált elhajtani a rendőrök elől az a férfi, aki jogosítvány nélkül, bódult állapotban vezetett egy autót Oroszlányban, amit korábban engedély nélkül vitt el.

  • Gázt adott

A helyi járőrök Oroszlányban figyeltek fel egy személygépkocsira 2021. október 29-én délután, aminek hiányzott az első lökhárítója és rendszám sem volt rajta. Amikor meglátta a rendőrautót, a sofőr gázt adott. Néhány utcával arrébb az egyenruhások megállították a férfit, és ellenőrizték az iratait. Kiderült, több oka is volt annak, hogy el akart menekülni. A 19 éves sofőrnek ugyanis nem volt jogosítványa, az autó pedig nem rendelkezett kötelező biztosítással. A férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak a járőrök, ami negatív lett, viselkedéséből azonban arra következtettek, hogy valamilyen bódító szer hatása alatt áll, amit a kábítószerteszt alátámasztott. Emellett az is kiderült, hogy a gépkocsi, amivel közlekedett, nem az övé. Azt korábban a tulajdonosa egy vértesszőlősi parkolóban hagyta, elmondása szerint akkor még volt rajta rendszám.

Cs. Patrikkal szemben előállítását követően kábítószer birtoklása vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt büntető,- az engedély nélküli vezetés, forgalmi engedély helyszíni hiánya, megkülönböztető jelzés figyelmen kívül hagyása, jármű műszaki feltételei és a kötelező biztosítás hiánya miatt pedig szabálysértési eljárás indult. A férfit a rendőrök gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítás céljából őrizetbe vették.

 

 

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Az ország- és vármegyebérlet vagy a biciklisávok segítenek inkább megszüntetni a dugókat?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!