2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Friss hírek érkeztek Sáfrány Emese kórházba került szerelméről

A TNT-ből ismert Zuber Krisztián, azaz Inti szívkatéter vizsgálaton esett át. A zenész a már jobban van, de az elkövetkező napokban további vizsgálatok várnak rá a Honvédkórházban.

  • Friss hírek érkeztek Sáfrány Emese kórházba került szerelméről

A múlt hét végén, a TNT zenekar közösségi oldalán jelent meg a hír, hogy Inti nem tud színpadra állni Dobrády Ákossal. Az énekesnek ugyanis kiújul gyerekkori szívbetegsége, így be kellett feküdni a kórházba. A Bors megkereste Intit, aki elmondta, nagy szerencse, hogy hallgatott kedvese, Emese tanácsára és orvoshoz fordult.  

– Azt vettem észre, hogy nehezen kapok levegőt. Az elmúlt hetekben egyre fáradékonyabb voltam. Megesett, hogy 10 méter után meg kellett állnom pihenni, mert kifulladtam, de nem gondoltam volna, hogy nagy a baj. Azt persze tudtam, hogy gyerekkorom óta szívritmuszavarom van. Mivel semmilyen problémám eddig nem volt, eddig nem derült ki, hogy felerősödött a szívbetegségem, csak most az orvosnál, amikor közölték velem: szívelégtelenségem van – kezdte lapunknak a zenész, aki párja, Sáfrány Emese unszolására ment el az orvosához.  

– Emese rágta a fülemet, hogy nem normális, ha ilyen hamar elfáradok, és menjek vele kivizsgálásra. A doki egyből azt mondta, hogy be kell feküdnöm a kórházba, ha kell mentőt hív rám. Ekkor már én sem ellenkeztem. A kórházban a kardiológus megállapította, hogy a tüdőm is bevizesedett, ez is közre játszhatott az állapotom romlásában, sőt életveszélyes állapotba is kerülhettem volna. Ha Emese nem nyüstölt, lehet, hogy másképpen alakulnak a dolgok. Neki köszönhetem, hogy itt vagyok! Azt is elmondták, hogy sokkal rosszabb vége is lehetett volna, ha még a hétvégi három fellépést is bevállalom – jelentette ki határozottan Inti, akire még több vizsgálat vár.  

– A kórházban szívkatéterezést hajtottak rajtam végre, szerdán pedig megnézik, nem alakult-e ki  a szívemben vérrög. Ha azt se találnak, akkor gyógyszerrel folytatódik a kezelés. Ezeket a pirulákat az életem végéig szednem kell, de még mindig jobb, mintha elhanyagolnám a problémát – avatott be minket a történtekbe a TNT zenésze, aki a tervek szerint a teljeskörű kivizsgálást követően, körülbelül két hét múlva haza mehet a kórházból.  

– Szükség lesz az életmódváltásra. Körülbelül két hónapja a cigit is letettem már, de tudom, hogy komolyabb változásokat kell tennem az egészségem érdekében. Nem ugrálhatok már annyit a színpadon bármennyire is szeretnék. Lassabban és nyugodtabban kell éljek, valószínű az étrendemen is változtatnom kell. A többit majd az orvosok úgy is elmondják, ha végre haza mehetek. De most már sokkal komolyabban veszem ennek a betegségnek a megelőzését – komolyodott el Inti hangja, aki megnyugtatta a rajongóit, hogy igyekszik minél hamarabb visszatérni a színpadra, ám most a gyógyulásra szeretne koncentrálni.  

 

Borsoline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!