2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták 11:00

Kék hírek

Fokozott ellenőrzésre kell számítani

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott ellenőrzést tart 2022. szeptember 8. és 20-án.

  • Fokozott ellenőrzésre kell számítani

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény 20. § (1) bekezdés a)-j) pontjaiban foglalt jogsértések kiszűrése érdekében, -kiemelten a vezetési-és pihenőidők, valamint a menetíró készülék használatára vonatkozó rendelkezések betartása miatt- több szervezeti egység bevonásával, az M4 autóút és M5 autópálya Pest megyei szakaszára.

Az ellenőrzés célja a közúti közlekedés rendjének fenntartása, a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása.

 

 Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!