2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Rózsa Miklós a filmzenekirály 03:00

Kék hírek

Figyelmeztet az anya: Súlyos égési sérüléseket okozhat ez a hétköznapi játék

Az édesanya szeretné figyelmeztetni a szülőket, hogy a jó idő közeledtével, milyen veszélyek rejthet a napon hagyott játék.

  • Figyelmeztet az anya: Súlyos égési sérüléseket okozhat ez a hétköznapi játék

A legmagasabb szintű időjárási veszélyhelyzetet hirdette ki a brit meteorológiai intézet Anglia déli és középső térségeire egyáltalán nem szokott hőség miatt. A britek nincsenek hozzászokva a kánikulához, így ahhoz sem, hogy a napon hagyott játékok, annyira átforrósodnak, hogy azok súlyos, másodfokú égési sérüléseket okozhatnak. Louise Blundell ezért, szeretné figyelmeztetni a szülőket, hogy a jó idő közeledtével, milyen veszélyek rejthet a napon hagyott játék. 

Louise elborzadt, amikor észrevette, hogy a 16 hónapos kislánya lábán hólyagos égési sérülések jelentek meg, miután délután az udvaron biciklizett. 

Másodfokú égési sérülés esetén a bőr mélyebb rétegei is károsodnak, az érintett területen hólyagok jelennek meg, melyekben eleinte átlátszó, később sárga gennyes folyadék jelenik meg.

Miután bementünk a házba pelenkát cseréltem, láttam a kicsi lábán a hólyagos sérülést. Először nem tudtam mi okozhatta, de rájöttem, hogy a bicikli volt. Nem akarom, hogy más gyerek is megsérüljön, a napon hagyott játékok sokkal melegebbek, mint gondolnánk- figyelmeztet Louise.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytat eljárást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy nő ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta csecsemőjét - közölte az MTI-vel kedden a főkapitányság sajtóreferense.
Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!