2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Fiatal holland BMW-s rohant egy kanizsai utánfutóba

A fiatal sofőr a teherforgalomnak fenntartott sorban várakozott, amikor a holland BMW-s belerohant. Azt nem tudni, mi okozta a balesetet, a vétkes sofőr meghalt.

  • Fiatal holland BMW-s rohant egy kanizsai utánfutóba

A Magyar Szó szerint a baleset a Horgos-Újvidék autópályán történt, a határátkelőtől mindössze két kilométerre. Ott várakozott ugyanis a teherforgalomnak fenntartott sorban egy kanizsai regisztrációjú utánfutós kamion, amikor egyszer csak hatalmas sebességgel felé száguldott egy BMW, ami egyenesen a kamionba csapódott.

A kocsit egy 21 éves holland férfi vezette, akihez bár kiérkeztek a mentők, az életét már nem tudták megmenten, a kocsija olyannyira összeroncsolódott, hogy valósággal felismerhetetlenné vált.

 Egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a tragikus balesetet, a történeket szakértők bevonásával fogják majd vizsgálni. 

Három éve a horvát autópályán történt hasonló baleset, amiről akkor a Bors is többször írt: 2019 nyarán egy BMW-vel száguldó Ozran M. a horvátországi Sveta Helenánál rohant belemintegy 150 kilométeres sebességgel egy fizetőkapunál várakozó család autójába. A kocsiban a magyar származású teniszező, Daniel D. ült, mellette pedig felesége, Ana, míg hátul kisfiuk, Dominik utazott. A család összes tagját válságos állapotban vitték kórházba, hosszú hónapok lábadozása után térhettek csak haza, ausztráliai otthonukba, ahol a családapa neves edzőként dolgozott. 

A vétkes sofőrt az eset után őrizetbe vették, később pedig le is tartóztatták, miután kiderült, hogy nem csak, hogy a baleset előtt nemrég engedték ki az elvonóról, de a baleset idején is több féle kábítószer volt a szervezetében. A férfit és a számára hamis igazolásokat kiíró orvosát megbüntették, Ozran M.-et pedig le is tartóztatták, amit a zágrábi bíróság többször is meghosszabbított az évek folyamán. Arra, hogy a mostani esetben történt-e bármilyen mulasztás, műszaki hiba vagy egyéb tényező, majd a jövőbeli rendőrségi és igazságügyi vizsgálatok fognak fényt deríteni. 

 

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!