2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Radar ráadás 03:00

Kék hírek

Fél kiló kokaint találtak egy budapesti irodában

Fél kilogramm kokaint és 320 gramm hasisgyantagyanús anyagot találtak a rendőrök egy irodában Budapest XIX. kerületében. Elfogtak négy férfit, lefoglaltak 4 millió forint készpénzt és egy nagy értékű luxusterepjárót is - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon szombat hajnalban.

  • Fél kiló kokaint találtak egy budapesti irodában

Azt írták, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 49 éves budapesti I. Zoltán és társai ellen. A magyar férfi rendszeresen értékesített kokaint a XIX. kerületi irodájában.

Szerdán összehangolt akciót tartottak a nyomozók a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységével közösen.

Elfogtak egy 41 éves magyar férfit, aki korábban az irodában járt. Az autójában a nyomozók 25 gramm kokaint találtak, amit lefoglaltak.

A TEK munkatársai az épület előtt elfogták az onnan távozó I. Zoltánt és 23 éves szír bűntársát, valamint az irodában elkaptak egy 59 éves szintén szír állampolgárt, aki ugyancsak a bűnözői csoport tagja volt.

A KR NNI munkatársai átkutatták az irodahelyiséget, ahol 500 gramm kokaint és 320 gramm hasisgyantagyanús anyagot találtak. A kábítószer hígításához és porciózásához szükséges eszközökön és 4 millió forint készpénzen túl az I. Zoltán használta nagy értékű luxusterepjárót is lefoglalták.

Az elfogott négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

I. Zoltánnak és 23 éves szír társának kezdeményezték a letartóztatását, a két másik férfi szabadlábon védekezik - olvasható a közleményben.

                                                                                         (Fotó: police.hu) 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Számtalan nagysikerű magyar alkotás született a Pannónia Filmstúdióban, amelyek közül a szeptember 17-én kezdődő Budapesti Klasszikus Film Maratonon igazi gyöngyszemeket is találhatunk majd. A Svenk című műsorunkban részletesen is megismerhetik a kínálatot.
Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Ki ne ismerné és szeretné az 1986-ban bemutatott Macskafogó című rajzfilmet? A Szélesvásznú történelem adásában ezúttal Ternovszky Bélával, az alkotás Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendezőjével, valamint a rajzfilmben szereplő Lusta Dick hangját adó Mikó Istvánnal beszélgetünk a film kulisszatitkairól.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Halálra gázolt egy 17 éves fiút egy kombájn

Halálra gázolt egy 17 éves fiút egy kombájn

Halálra gázolt egy kombájn egy láthatósági mellény nélkül, kivilágítatlan biciklivel kerékpározó 17 éves fiút hétfő este Battonyánál, majd elhagyta a helyszínt, de vezetőjét a rendőrök azonosították és előállították – közölte a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!