2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények 02:00

Kék hírek

Ezúttal egy másfél éves fiú vesztette életét úgy, mint a buszban hagyott kislány Tomajmonostorán

A gyermek édesapja nem sokkal később öngyilkos lett.

  • Ezúttal egy másfél éves fiú vesztette életét úgy, mint a buszban hagyott kislány Tomajmonostorán

Ezúttal Virginiában ismétlődött meg a tomajmonostorai tragédia: egy édesapa kedden délelőtt véletlenül nem kevesebb mint három órára a tűző napon hagyott kocsijában felejtette 18 hónapos kisfiát. Amikor rájött, mit tett, alighanem már késő volt. A férfi azonban nem a mentőket hívta, hanem beült a kocsiba, és hazahajtott. Amikor hazaért, felkapta a babát, és berohant vele a lakásba, ahol elmondta a családjának, mi történt, és öngyilkossággal fenyegetőzött. A család ekkor hívta a rendőrséget, amire azonban a zsaruk kiéltek, már nem tehettek semmit. 

A kocsi ajtaja még ekkor is nyitva volt. A lakásba belépve megtalálták a kisgyermek holttestét, a ház mögött, egy erdős területen pedig az apa holttestét: agyonlőtte magát – számolt be a tragikus esetről a New York Post.

Gyilkos hőség

A hőség nem csak az Egyesült Államokban rejt gyilkos veszélyt magában. A Budapesti Rendőr-főkapitányság épp a napokban tett közzé egy oktatóvideót, melyben arra hívják fel a figyelmet: egyetlen percre se hagyjuk a lezárt kocsiban a gyermekünket, még akkor se, ha az ablakot résnyire lehúzzuk. 10 perc alatt 10 °C-kal is megnőhet a hőmérséklet egy zárt járművön belül, 38 fok felett pedig megnő a hőguta kialakulásának veszélye, mely végzetes is lehet – magyarázzák, hozzátéve: a felvétel során használt járműben rövid idő alatt 57 fokig emelkedett a hőmérséklet.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!