2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Kék hírek

Éveken keresztül firkált össze szegedi épületeket

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli fiatal férfival szemben, aki 2018. év eleje és 2020. márciusa közötti időszakban Szeged belterületén közel 30 társasházat és egyéb más épületet fújt le festékszóróval.

A vádirat szerint az elkövető 2018. elejétől 2020. március 25. napjáig festékszóróval „BUD” feliratot fújt jellemzően társasházak falára. Mindezeken túlmenően előfordult, hogy garázsajtókat, üvegablakokat, lépcsőházi falakat, átjárókat, boltok ajtajait és egy bankbejáratot is lefújt hasonló módszerrel és felirattal. A sértetteknek okozott kár 500 - 175.000 forint közötti.

A járási ügyészség a fiatalt 30 rendbeli falfirka elhelyezésével elkövetett rongálás vétségével vádolja, és azt indítványozta, hogy a bíróság büntetővégzés meghozatalával közérdekű munka büntetést szabjon ki.

A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

 

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség sajtóközleménye

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!