2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Épségben előkerült a Csömörről eltűnt 16 éves fiú

Rengetegen lélegezhettek fel kedden kora délután, mikor megtalálták a vasárnap éjjel eltűnt fiút. Huba jól van - írja a Ripost.

  • Épségben előkerült a Csömörről eltűnt 16 éves fiú

Fotó: illusztráció (Shutterstock)

Több mint százan keresték a vasárnap éjjel, csömöri otthonukból eltűnt 16 éves Hubát. Az ismerősök, és a csömöriek hihetetlen összefogásról tettek tanúbizonyságot, mindent beleadtak, hogy épségben előkerüljön a srác. Szerencsére kedden dél környékén épségben megtalálták a fiút.

A fiatal szorongott valamiért, ezért öngyilkossági szándékkal bujkált másfél napig, a legnagyobb aggodalomra az a mondata adott okot, hogy „egy szép helyen szeretne lenni”, vélhetően a halál utáni nyugalomra célzott ezzel.

Kedden reggel beszélt a Ripost munkatársa az édesanyjával, aki rémülten zokogott, és arra kért mindenkit, hogy írjon neki, aki látta fiát. 

A közösség erejének, és a kutatócsapatok, civil szervezetek, polgárőrök és tűzoltók munkájának szerencsére meg lett az eredménye, a fiú már szerető családja körében lehet, akik minden bizonnyal megoldást találnak majd problémáira, vagy ha szükség van, szakember segítségét kérik. 

Amennyiben olvasóinknak, vagy ismerőseiknek lennének hasonló problémáik, ezen a kormányzati oldalon minden elérhetőséget megtalálnak, ahol segíteni tudnak az ezzel foglalkozók. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!