2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Eltűnt VV Anett sámánja a föld színéről

Mind a honlap, mind a Facebook-oldal eltűnt az emberek szeme elől. Telefonhívásokra sem reagál az a sámán, ami azt a szeánszot szervezte, amin VV Anett is részt vett.

  • Eltűnt VV Anett sámánja a föld színéről

A VV Anett által meglátogatott sámán és cége teljesen eltűnt a szabad szem elől. Hosszas utánajárással a Bors megtalálta a szeánszt tartó vállalkozást. Mind a Facebook-oldaluk, mind a tényleges weboldaluk elérhetetlenné vált a hétvégén történtek után. Az elérhetőségben szereplő telefonszám ki van kapcsolva, így nem tudtuk felvenni a kapcsolatot velük.

Ennek ellenére lapunk megtalálta a sámánt, aki több, mint valószínű, levezényelte Anették víziókkal teli éjszakáját. Az illető a következő bemutatkozó szöveget írta ki a honlapjukra (melynek tárolt változata a Google-nek köszönhetően még elérhető volt egy ideig a lekapcsolás ellenére is).

Szertartás után kórházba került a Való Világ sztárja

Ahogy azt korábban már megírtuk, Béres Anett a hét elején került be a kórházba. Az elsődleges vizsgálatok után kiderült, hogy az egykori valóvilág-szereplő súlyosan megsérült, szilánkosra tört a bokája és a bordatörést is szenvedett. Az anyaszült meztelen villasztárt egy idős férfi találta meg másnap, a szeánsz helyszínétől távol.

Egy neve elhallgatását kérő informátor elmondta, Anett régóta magányos volt, és lelki megnyugvásra vágyott. Úgy érezte, hogy megrekedt az élete. Sem a karrierjében, sem a magánéletében nem tudott sikereket elérni. Úgy döntött, részt vesz ezen a spirituális utazáson bízva abban, hogy ott majd válaszokat kap az aktuális helyzetére. 

Egy korábbi interjúban Varga Viktor elmondta lapunknak, hogy ezt az ayahuasca szertartást minden esetben megelőzi egy több hetes rákészítés, ahol megállapítják, hogy mentálisan alkalmas-e az ember erre az eljárásra. Információink szerint Anett nem ment végig ezen a felkészítésen.

 Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!