2022. 01. 27. Csütörtök Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Kék hírek

Eltűnt Bogdán János

A 66 éves férfit a rendőrök jelenleg is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01200-157/13/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 66 éves Bogdán János eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 66 éves férfi 2022. január 7-én 10 óra körül engedély nélkül ismeretlen helyre távozott egy XIII. kerületi egészségügyi intézményből, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik.

Bogdán János 165-170 cm magas, vékony testalkatú, arca borostás, haja őszes. Eltűnésekor sötétkék-fehér csíkos sapkát, fekete kabátot és sötét színű nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Bogdán János tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Benyelte

Működésképtelen italautomata miatt hívott rendőrt egy férfi Szigethalmon, ebben nem tudtak segíteni, de készséggel elutaztatták Baracskára.

Őrizetben a dílerek

A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak.

Szolgálatba tartott, fatolvajokat fogott

Benke János r. főtörzszászlós, a Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhása három férfira lett figyelmes szerdán délelőtt, akik egy Opelbe pakolták a kivágott fát

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Egy lila kerékpár kalandjai

Akarata ellenére tulajdonost váltott, végül csak visszakerült hálás gazdájához az a bicikli, amit a ceglédi nyomozók lefoglaltak, tolvaját meggyanúsították.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!