2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Kék hírek

Eltűnés miatt keressük Mohácsi Máté Jánost

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 13 éves fiú megtalálásában.

  • Eltűnés miatt keressük Mohácsi Máté Jánost

A Kisteleki Rendőrkapitányság 06060-157/105/2022. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Mohácsi Máté János eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 13 éves fiú 2022. június 26-án, kisteleki tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Mohácsi Máté János 171 centiméter magas, zömök testalkatú, szeme barna, haja rövid és fekete. Eltűnésekor zöld színű nadrágot, piros kapucnis felsőt és tornacipőt viselt.

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!