2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szikla - lángok ölelésében 11:00

Kék hírek

Eltemették a New Yorkban meggyilkolt magyar nőt

Az április 16-án meggyilkolt édesanyáról pár hete egy gyászszertartáson emlékeztek meg. Most pedig hazahozták Magyarországra a nő hamvait, ahol a családi sírhelyen helyezték örök nyugalomra, a már meghalt szerettei mellett.

  • Eltemették a New Yorkban meggyilkolt magyar nőt

Ahogy arról korábban az Origón is beszámoltak, holtan találták a New York-i Queensben az 51 éves magyar családanyát, Orsolya Gaalt. A nőt egy véres zsákban találta meg egy kutyasétáltató, a nyomok pedig egy 2 millió dolláros otthonhoz vezettek, ahol a nő 13 éves fiát egyedül találták.

A nő hamvait a napokban hozták haza Magyarországra, ahol a családi sírhelyen helyezték örök nyugalomra. A megemlékezésen Orsolya idősebb gyermeke, Jamie, is beszélt - írja a Ripost.

Így emlékezett meg anyjáról:

Amikor anyámra gondolok, minden munkája, amit a nevelésünkbe fektetett, eszembe jut. Aki csak ismerte, pontosan tudta, mennyire szeretett engem, és testvérem, Leót, ami minden tettében tükröződött is. A mi boldogságunkban találta meg a sajátját, erre emlékeznünk kell. Az volt a szenvedélye, hogy boldoggá tegye a gyermekeit.

Az éppen érettségire készülő fiatal hozzátette, hogy édesanyját mindenki szerette, még kamasz barátai is.

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyarázkodni kényszerült Olaf Scholz

Magyarázkodni kényszerült Olaf Scholz

Az Európai Unió tárgyalt egy Oroszország elleni újabb szankciós csomagról, amely megtiltaná a tagoknak az orosz cseppfolyósított földgáz európai terminálokon keresztül történő reexportálását, Németország azonban ellenezte az intézkedést – írja uniós diplomatákra hivatkozva a Politico.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!