2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Sajtóklub 14:05

Kék hírek

Elszállították Berki Krisztián holttestét

Drámai képek jöttek, elszállították Berki Krisztián holttestét a 9. kerületi lakásából. A helyszínre megérkeztek a fővárosi temetkezési intézet munkatársai.

  • Elszállították Berki Krisztián holttestét

Fotó: Ripost

Péntek reggel több autónyi rendőr érkezett Berki Krisztián budapesti IX. kerületi otthonához. A szomszédok állítólag több napja kiabálásokat és hangos veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül, valamint a rendőrség már korábban is volt kint a helyszínen. A helyszínen ott volt Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint volt párja, Hódi Pamela és közös lányuk is megérkeztek.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, haláleset miatt tartanak szemlét, valamint az ügyben idegenkezűség nem merült fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!