2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Kék hírek

Ellopták, hogy eladják, de vevőjük fizetés nélkül meglépett

A zuglói rendőrök őrizetbe vették a feltételezett autótolvajokat.

  • Ellopták, hogy eladják, de vevőjük fizetés nélkül meglépett

A Gyáli Rendőrőrs munkatársai 2022. július 15-én 14 óra körül Gyál külterületén egy elhagyatott autót találtak, aminek az ellenőrzése során kiderült, hogy tulajdonosa zuglói, így értesítették a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságot.

A XIV. kerületi rendőrök még aznap megállapították, hogy a gépkocsit egy helyi garázsból lopták el, aminek tulajdonosa már két éve nem él.

Mivel az elhagyatott autó mellett az egyenruhások egy bőröndöt találtak, amiben vádirat és idézés volt, könnyen eljutottak a feltételezett elkövetőkhöz.

A budapesti rendőrök a 29 éves B. Richárdot 2022. július 16-án 15 óra körül a VIII. kerületben, míg társát, B. Tamást két órával később, szintén Józsefvárosban fogták el.

A nyomozók a két férfit lopás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, akik vallomást nem tettek, ám a nyomozás adatai szerint azért lopták el a kocsit, hogy egyik barátjuknak eladják, de az fizetés nélkül meglépett vele.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai B. Richárdot és B. Tamást őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt. A nyomozók még keresik az autó ismeretlen vevőjét, valamint elfogatóparancsot adtak ki egy nő ellen, aki szintén összefüggésbe hozható a bűncselekménnyel.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

A napokban ismét kaphattak a magyar ügyfelek gyanús, látszólag a Telekom nevében írt e-mailt, amiben fiókjuk frissítésére kérik a felhasználókat. A szolgáltató szerint ezeknek a leveleknek semmiképpen sem szabad bedőlni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!