2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Kék hírek

Elképesztő módon közlekedett egy kisbusz a Boráros téren

Még a sokat látott Budapesti autósok szerkesztőségét is meglepte az alábbi felvétel.

  • Elképesztő módon közlekedett egy kisbusz a Boráros téren

Olyat láttunk már sajnos nem egyszer, hogy az egyik kereke defektes lett egy járműnek és a sofőr felnin próbált eljutni a legközelebbi szervizig.

De az alábbi videón nem ez történik, hanem konkrétan – jó esetben, minimum – két gumi is hiányzott a Boráros téren haladó kisbuszról.

“Vasárnap esti gyöngyszem a Boráros téren: hogyan vegyél részt csupasz felnivel a közlekedésben.

Emberünket semmi nem állítja meg, a bal első és hátsó felnin gyakorlatilag nincs gumi…

Időpont: 1095 Budapest, Boráros tér 2022.06.05. 20:25“

– írta meg olvasónk.

FRISSÍTÉS:

Egy olvasónktól a következő infót kaptuk:

“Az Árpád hídnál kapott defektet az ember és egészen Csepel bevezetőig (Weisz Manfréd útig) jutott, ott tört ki a bal első teljesen, és a hátsóból se maradt már sok. A rendőrség értesítve lett és intézkedtek.”

Budapesti autósok

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!