2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

Elképesztő drogfogás: hatmillió forintot érő kábítószert találtak a rendőrök egy terézvárosi lakásban – videó

A budapesti rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy férfit, akinek a lakásából közel hatmillió forint értékű drog került elő.

  • Elképesztő drogfogás: hatmillió forintot érő kábítószert találtak a rendőrök egy terézvárosi lakásban – videó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. május 9-én ütöttek rajta egy feltételezett kábítószer-kereskedőn annak terézvárosi lakásában.

A rendőrök átkutatták a férfi lakását, amelynek során lefoglaltak bruttó 1176 gramm amfetamint, bruttó 766 gramm marihuánát, valamint 151 darab rózsaszín ecstasy tablettát, amelyek feketepiaci értéke az előzetes becslések szerint összesen közel hatmillió forint. A lakásban találtak a kábítószer készítéséhez és hígításához használatos anyagokat, simítózáras tasakokat, valamint több, kábítószergyanús anyaggal szennyezett digitális mérleget és fóliázógépet.

A BRFK nyomozói a 32 éves P. Gergőt kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd – őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2022. június 11-én elrendelt – írja a police.hu.

Blikk.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!