2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Kék hírek

Elfogva

A nagykőrösi rendőrök kihallgatták azt a 14 éves fiút, aki a gyanú szerint két gépkocsit megpróbált, a harmadikat azonban feltörte, és vitte amit talált.

  •   Elfogva

Egy 46 éves nagykőrösi férfi tett bejelentést a rendőrségre 2021. augusztus 24-re virradóra, mivel háza előtt parkoló autójának ajtaját nyitva találta, majd megdöbbenve tapasztalta, hogy a jármű rakteréből ellopták értékes, teli szerszámosládáját és olajemelőjét, rádióját kihúzták a helyéről, nyomógombjai hiányoztak. Jobban szétnézett. Háza előtt más kocsija parkolt, de látta, hogy valaki azt is megpróbálta kinyitni, az ablakát betörték, a díszléceket lefeszítették.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol egy szomszédos ház előtt parkoló harmadik autó tulajdonosa is jelezte a rendőröknek, hogy valaki az ő autóját is megpróbálta kinyitni, mivel a kocsi zárszerkezetét megrongálták, kinyitni azonban nem tudták. 

A nagykőrösi rendőrök azonnal megkezdték az ügy felderítését, nyomokat és adatokat rögzítettek, az összes létező tanút meghallgatták. Személyismeretüknek köszönhetően hamar eljutottak a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható tinédzserhez. A helyi zsaruk a kamasz fiú lakóhelyének ajtaján a napokban már kutatási határozattal a kezükben kopogtattak, megtalálták az összes ellopott tárgyat, amit lefoglaltak és azóta visszaadták tulajdonosának.

A 14 éves fiú a kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt beismerte, részletesen vallott. Elmondta, hogy „nem tudtam aludni és jött egy olyan gondolatom, hogy a házzal szemben lévő kocsikat feltöröm, és az abban lévő dolgokat elhozom”. Tettét megbánta.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 14 éves fiúval szemben lopás vétség kísérletének valamint lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

 

 Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Elkezdődött annak a makói férfinak a pere hétfőn a Szegedi Törvényszéken, aki tíz hónappal azután, hogy szabadult a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt rá kiszabott büntetéséből, tavaly tavasszal megpróbálta megfojtani nővérét.
Halálos lakástűz volt Apcon

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!